Overleef de maritieme indoortraining

Trainingsdag in overdekt zwembad

Duikschool Get Wet verzorgt al 18 jaar de succesvolle maritieme indoortraining voor watersporters. De training wordt uitgevoerd in het grote overdekte trainingsbad (24 ˚C) van Falck Nutec in Oostvoorne. In dit bad wordt een storm met regen, bliksem en golven tot anderhalve meter nagebootst.

Tijdens deze trainingsdag word je in verschillende situaties ‘ondergedompeld’. Je leert hoe je jezelf en buddies moet redden, hoe je moet reageren in verschillende situaties en meer. Je doet onder meer een bootredding, oefent met een reddingsvlot, leert wat ‘winching up’ is en hoe je moet overleven met zwemvesten, oefent sprong- en afdaaltechnieken, hoe je het beste een klimnet kunt gebruiken en simuleert een ontsnapping uit een heli te water.

Get Wel - Maritieme indoortraining
Impressie van de maritieme indoortraining door duikschool Get Wet.

Deze training is spectaculair en de moeite waard voor alle watersporters. Een must voor iedereen die zich regelmatig op of in het water bevindt. Eveneens erg leuk als teambuilding. Naast de indoortraining kun je bij Get Wet ook een outdoortranining en een noordzeetraining (sea survival) doen.