-1.4 C
Zierikzee, Nederland
zondag, februari 18, 2018

Contact met EANx Magazine

EANx Magazine is hét duikmagazine voor de verrijkte duiker! Wereldwijd duiken jaarlijks miljoenen mensen onder in een wondere onderwaterwereld. Wij laten zien hoe mooi en interessant dit kan zijn. Geen plek is hetzelfde en elk duik-hotspot heeft z’n eigen charmes. Of je nu duikt in de tropische zeeën van de Caraïben, glashelder smeltwater op IJsland of de uitbundige wateren van Zeeland, je komt altijd wat moois tegen. Laat ons je meenemen naar alle uithoeken van de wereld en geniet mee van alles wat je kan ontdekken door kopje onder te gaan!

Dit online magazine voor duikers is het vervolg op de succesvolle website Duikplaats.net, over alle duikstekken in Nederland en België. In dit magazine gaan we een stapje verder en is slechts de hele wereld ons speelterrein. Duiken is overal leuk, speciaal ontspannend en mooi, zolang je je er maar voor openstelt. Wij helpen daar graag een handje bij.

Lees hier onze cookie policy

Adverteren

Adverteren in dit online duikmagazine is mogelijk! Nederlandstalige duikers komen over de hele wereld en zijn fervente onderwatersporters. Door middel van een advertentie op deze website, weet je zeker dat jouw product onder de aandacht komt van deze actieve groep mensen. Informeer naar de mogelijkheden!

Partners

EANx Magazine is onderdeel van dJazzit en werkt samen met de volgende bedrijven en websites:

Stuur ons een bericht!

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw bericht

LATEST POSTS

Toename van extremen vraagt om intensieve monitoring van rivieren

Door klimaatverandering en verandering in landgebruik zegt het verleden weinig over toekomstige extreme afvoeren van rivieren. Een slimme gecombineerde aanpak van monitoring en beheer...