Life on the rocks

Een ontdekkingsreis in een wonderbaarlijke wereld onder water

Official selection - Mima Medes Film Festival

De natuur van de grillige kustlijn van de Costa Brava zet zich voort onder de waterspiegel. Deze productie van onderwaterfilmer Robert Hughan laat je zien wat zich tussen de rotsen, elegante stenen en fijne kiezels afspeelt. Flora en fauna leven hier in een natuurlijke balans en vormen zo een uniek onderdeel van de natuur. Deze symbiotische samenleving onder water is een waar voorbeeld voor de mens.

Life on the Rocks - posterVeel moois onder water blijft voor de meeste mensen verborgen. In deze productie krijg je een unieke kijk op zowel het opvallende als het verscholen leven van de flora in en om de rotsen, stenen en kiezels van de weelderige Costa Brava. Deze compilatie van werkelijk unieke beelden onder en boven water toont je in twintig minuten een scherp beeld van de schoonheid op de rotsvaste fundering van de natuur.

Deze documentaire is geproduceerd door Goofy Aqua Video in samenwerking met ThuurArt ASC. Vanaf november 2016 is de documentaire verkrijgbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team van Life on the rocks.

Update: Robert Hughan won met deze documentaire de professionals-prijs in de categorie onderwatervideo’s bij het MIMA Medes Film Festival in Spanje!