Als nieuwe blogger van dit e-magazine wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Wendy, 33 jaar en actief PADI-duikinstructeur. Tot voor kort had ik een baan als zorgcoördinator in de gehandicaptenzorg maar eind 2015 heb ik een jaar onbetaald verlof genomen om me zo te kunnen focussen op meer reizen, lesgeven en verdieping in hoe we met zijn allen onze prachtige onderwater wereld kunnen beschermen.

Wendy SaesAl vanaf mijn 12de riep ik dat ik mijn duikbrevet wilde gaan halen, destijds zonder goed te beseffen wat dit in hield want alles met water vond ik geweldig.

Eindelijk op mijn 28ste nam ik de stap om een PADI-duikcursus te boeken in Nederland en een duikvakantie in Spanje. In Spanje werd ik pas echt getroffen door het duikvirus, wat was het daar mooi!

Na diverse recreatieve opleiding werd ik door mijn toenmalige instructeur aangemoedigd om de divemaster opleiding te gaan. De 1ste stap als professional. Dit was in 2013 en in juni 2013 mocht ik mij na een intensieve divemaster- en instructeursopleiding PADI-instructeur noemen.

Een nieuwe wereld ging voor me open, niet alleen het genieten van de onderwaterwereld vond ik super maar ook het opleiden van nieuwe en gevorderde duikers om ze mee te laten genieten van de mooie wereld.

Happy bubbles allemaal!