Verken Egypte onder water met Goofy Aqua Video

Als er één land is waar je als duiker een keer geweest moet zijn én dat vanaf Nederland makkelijk en relatief goedkoop te bereizen valt, is het Egypte wel. Menig duikliefhebber heeft de Rode Zee hoog op het lijstje staan en weet dat namen als Hurghada, Marsa Alam en Sharm El Sheikh garant staan voor uren onderwaterplezier. De Rode Zee is de plek waar een prachtig ecosysteem thuis biedt aan al het onderwaterleven dat je tegen wilt komen. Van macro tot walvishaai, voor elke duiker wat wils.

Goofy Aqua Video heeft Egypte meermaals onder water verkend en maakte daarbij schitterende beelden. In deze showcase zie je een kleine selectie van de gemaakte plaatjes en krijg je een indruk van het diverse onderwaterleven. Geniet en bubbel mee vanuit je luie stoel!