Tekdive is een duikbeurs die gespecialiseerd is in technisch duiken en elke twee jaar plaats vindt. Op 14 en 15 november wordt de derde editie georganiseerd. Alle grote merken van rebreathers en tekduik-materialen zijn vertegenwoordigd op deze beurs. Met 35 stands uit zeven verschillende landen staat het congrescentrum weer helemaal vol!

Beurs over technisch duiken en congres met internationale sprekers

Gedurende twee dagen zullen gastsprekers uit meer dan tien landen boeiende presentaties geven over wrak- en grotduiken. Daarnaast komen ook de medische aspecten van technisch duiken aan bod. Gastsprekers zijn onder meer Gabriele Paparo (Italië), Saami Pakarinen (Finland), Stewie Andrews (UK), Frank Vasseur (Frankrijk), Peter Kubicka (Slovakije), Bret Hemphill (USA), Oscar Corna (Italië), Pat Vanstraelen (België) en Immi Wallin (Finland).

Het meet-and-greet buffet op zaterdagavond met de gastsprekers is inmiddels uitverkocht. Tijdens dit buffet zal ook het totaalbedrag dat de organisatie “Duiken tegen kanker” het afgelopen jaar ingezameld heeft, bekend worden gemaakt en overhandigd worden door de organisator Marc Vermeiren. Wreck dive team was een van de eerste sponsors van dit event.

Informatie voor bezoekers

  • Locatie: Ter Elst Congres Center, Kattenbroek 1, 2650 Edegem, België
  • Datum: 14 en 15 november 2015
  • Openingsuren: zaterdag van 9.00 – 18.00 uur en zondag van 9.00 – 17.00 uur
  • Ticketprijzen: €25 euro per dag of €45 per weekend

Kom je met een groep van tien personen of meer? Mail vóór 7 november de lijst met namen naar vic.verlinden@skynet.be en betaal slechts €20 per persoon per dag.

De eerste 100 bezoekers op zaterdag en zondag krijgen het boek ‘Duiken naar goud en kunstschatten’ of ‘Duiken naar oorlogswrakken’ ter waarde van €29 gratis.

Bezoek de website van Tekdive